zondag 3 januari 2010

Taalprof schaamt zich nergens voor

Het valt misschien niemand op, maar op het taalprofweblog heeft nog nooit reclame gestaan. Dat komt omdat de taalprof de moeite heeft genomen om een betaald weblogabonnement te nemen, alles om zijn lezers niet onnodig te irriteren met een hinderlijke reclamebalk bovenaan het scherm.


Maar zekerheden zijn er om ter discussie te stellen, dus vanaf vandaag toch een reclameboodschap in de rechterbovenhoek. Het is voor een goed doel (het nascholen van grammaticadocenten), dat ook nog eens aansluit bij de missie van het taalprofweblog, dus dat kan de taalprof nog wel aan zijn geweten verantwoorden. En de inschrijving sluit eind januari, dus het is voor een beperkte duur.


De nascholingscursus wordt gegeven door een vakdidacticus van de Radboud universiteit, maar het staat vast dat de taalprof zelf hierin als gastdocent zal optreden. Dat garandeert dus een gouden combinatie van vakdidactische en taalkundige kwaliteit. Dit is nou zo'n activiteit waar het door de minister verstrekte persoonlijke nascholingsbudget voor leraren voor bedoeld is. Grijp je kans, want het aantal deelnemers is beperkt!


2 opmerkingen:

  1. Wel jammer, ik had de taalprof graag in actie gezien, maar helaas heb ik niet zoveel geld en ik heb ook (nog) geen tweedegraadsbevoegdheid... (dat laatste vormt het grootste probleem).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Jimmy van Rijt: Als je later als docent op een school werkzaam bent, heb je een persoonlijk budget voor na- en bijscholing. Met jouw belangstelling voor grammatica moet die tweedegraadsbevoegdheid niet zo'n probleem zijn!

    BeantwoordenVerwijderen